Voip

Altijd overal bereikbaar via één telefoonnummer!

Dat kan met VoIP telefonie via Sebto Online Services. Uw telefoonnummer van kantoor is ook thuis of onderweg bereikbaar. Zelfs mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw bedrijfsnetwerk. Op deze manier kunt u uw gesprekskosten sterk verlagen.

VoIP bellen via het internet

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit 'spraak over een datanetwerk', oftewel: bellen via een internetverbinding.

Bellen via een internetverbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.

VoIP bij bedrijven

Veel mensen denken dat VoIP een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers al gebruik van VoIP. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de VoIP markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

VoIP en investering

Een overstap naar VoIP is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Geen barrières, bereikbaar zijn wanneer uw mensen dat willen, onafhankelijk van hun locatie en waarmee ze bellen. Door het benutten van de nieuwste technologie neemt uw bereikbaarheid toe.

Bekijk hier de voordelen van VoIP

Sebto » voip