SEO (Search Engine Optimization)

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization of kortweg SEO) is het verhogen van de online-zichtbaarheid in de bekendste zoekmachines, wanneer er op een bepaalde zoekterm gezocht wordt. Veel websites zijn moeilijk vindbaar in zoekmachines zoals Google, omdat er in de opbouw van de website te weinig rekening is gehouden met de werkwijze van een zoekmachine. Een zoekmachine verkrijgt haar zoekresultaten door op regelmatige basis websites te indexeren (spideren of crawlen). Dit doorgaande proces bepaalt waar de website binnen de zoekresultaten wordt gepositioneerd. Tijdens dit proces stuiten zoekmachines vaak op obstakels, waardoor een website niet of slecht vindbaar is in zoekmachines.

Wat betekent dit voor u

Door gebruik te maken van zoekmachine-optimalisatie zal uw website een betere positie behalen in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines. Deze optimalisatie is gericht op het zoekmachine-vriendelijk maken van uw website. Waardoor de site makkelijker vindbaar word voor de indexeringsalgoritmes van zoekrobots.

Organic Search is een continu proces. De veranderlijke werkwijze van de zoekmachines en het behoud van een goede positie en indexering in de natuurlijke zoekresultaten is een proces dat specialisme vereist. Wij monitoren de optimalisatie van uw website en nemen actie indien nodig.

Wij bieden u de mogelijkheid om maandelijks een uitgebreide Analytics rapportage toegestuurd te krijgen, waarin u het verloop van uw optimalisatie kunt volgen.

Zoekmachine Optimalisatie oplossingen (SEO)

 • Technische optimalisatie van uw website.
   Rekening houdend met factoren zoals:
  • de html-tags
  • linkpopulariteit
  • navigatie
  • etc.)
 • Het optimaliseren van de inhoud van uw website.
 • Zoekwoorden onderzoek.