Webhosting

Onze webhosting-pakketten zijn voor elk wat wils, of u nu een grote zware website met veel onderliggende mogelijkheden hebt, of iemand bent met een kleine persoonlijke website. Bij Sebto Online Services vindt u voor iedere wens de perfecte oplossing. Tevens bewijzen wij dat goede webhosting niet duur hoeft te zijn!

De verschillende pakketten en prijzen vindt u onder hosting.

Weet u niet welk pakket geschikt voor u is? Geen probleem, u kunt te allen tijde contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder.

Al onze webhosting-pakketten staan op een Shared Cloud infrastructuur in het midden van het land, waardoor we een up-time van 99,9% kunnen garanderen. Het serverbeheer gebeurt op afstand, en bij grote problemen zijn wij binnen een half uur op serverlocatie.

Wij maken gebruik van het Directadmin controlepaneel, dit is een overzichtelijk systeem waarmee wij eenvoudig uw hosting kunnen beheren.

Groeit uw website uit zijn jasje? Ook dit is geen enkel probleem bij Sebto, want bij ons kunt u op elk moment uw pakket upgraden. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat uw website over zijn limiet gaat.

Sebto » webhosting