Portfolio verenigingen en stichtingen

Like That Coverband uit Nijkerk

Een band die al enkele jaren succesvol bestond heeft zijn zangeressen aan de kant gezet en is verder gegaan onder een nieuwe naam. Vanuit Nijkerk word er nu gezocht naar nieuwe vocalisten. De band wilde graag de nieuwe website zo spoedig mogelijk online hebben zodat er nieuwe boekingen gemaakt konden worden. Een simpele maar effectieve website.

Like That Coverband uit Nijkerk

 

 

Zus en zo Ofzo

ZusenzoOfzo is een groep van drie jonge vrouwen die voorstellingen middels live muziek en theater geven voor jong en oud. Omdat de voorstelling geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar moest de website vrolijk en speels worden, maar er tevens volwassen uitzien voor volwassenen

Na het eerste ontwerp waren ze al enthousiast en uiteindelijk hebben ze inmiddels al hun promotiemateriaal aangepast aan de stijl van de website.

Zus en zo Ofzo

 

 

PlaatselijkBelang Barneveld

Alle dorpskernen in de Gemeente Barneveld hebben een bestuur wat voor de belangen van de het dorp opkomt. Zo ook voor Barneveld zelf. De website moet voor jong en oud overzichtelijk zijn en voor alle partijen aanspreken.

Plaatselijk Belang Barneveld

 

 

Carnavals Vereniging Unctus Grandis

Carnavals Vereniging Unctus Grandis had een gratis website vol reclame wat erg irriteerde. Na de benadering over wat wij voor hen konden betekenen waren ze dan ook snel overstag.

Door een klein CMS systeem te gebruiken zijn ze zelf in staat al het onderhoud op de pagina's te doen en zelf fotoboeken te genereren. De ultieme oplossing voor een goed uitziende site die niet te veel mocht kosten.

Carnavals Vereniging Unctus Grandis

 

 

Eenvoud voor NBPM

Een overkoepelende organisatie voor mentorschap: Zij wilde helderheid en vooral overzicht. De site moest licht van kleur zijn en bestand tegen de lange juridische teksten.

Op de achtergrond zit een leden systeem waar leden onderling advies kunnen aanvragen. Ook worden alle leden weergegeven op een kaart binnen de website. Naast de administratieve functies er er ook een mogelijkheid een nieuwsbrief te versturen en persoonsdocumenten direct uit te printen.

Eenvoud voor NBPM - Simpel en strak