Portfolio Particulieren

WebSeb.nl

Sinds januari 2004 werd het mogelijk als particulier een domeinnaam te verkrijgen en hieruit kwam dan ook al snel de wens voor een persoonlijke website. Een stukje hobby en uiteindelijk het begin van dit bedrijf.

Webseb is mijn eigen website met foto's en achtergrondinformatie over wie ik ben. Deze site staat sinds begin 2009 online en wordt nog maandelijks aangevuld met blogs, foto's en bouwverslagen. De site is rustig en licht

Naast webseb.nl heb ik ook webseb.eu en nog enkele persoonlijke domeinen hier naartoe wijzen.

WebSeb.nl

 

 

Sebastiaanenilse.nl

Persoonlijke website omtrent de bruiloft en een nieuw huis wat gekocht is. De voorbereidingen en een bouwverslag die makkelijk online bijgewerkt kunnen worden. De opzet is licht van kleur met een felle kleur als contrast, voor een uitstekend overzicht.

Sebastiaan en Ilse. Nieuwbouw, bruiloft en bouwverslagen

 

 

Verhalen site met topverhalen

Topverhaal is een online boekenplank van het verhalen forum Onlineverhalen.nl. Hierop zijn alle goede afgeschreven verhalen te vinden.

Het doel van de site was dan ook een duidelijk en vooral snel overzicht van alle verhalen middels diverse zoektermen. De reacties zijn hier uit gelaten. Zoeken is mogelijk op begin letter, genre en dagelijks wisselende verhalen.

Topverhaal.nl - Verhalen site met topverhalen

 

 

r3design.jpg

R3 Design is de website van een ZZP\'er die graag bezig is met Google Sketchup. De vele variaties en mooie portfolio is uitgegroeid tot een bloeiende website.

Het ontwerp is van eigen hand, de technische realisatie hebben wij voor hem uitgevoerd.

R3 Design