Portfolio kleine bedrijven

Maisdoolhof Voorthuizen

Het Maisdoolhof Voorthuizen is niet weg te denken uit Voorthuizen en betreft een echte trekpleister. Na jaren lang een gedeelde site te hebben werd het tijd voor een eigen website en eigen ontwerp.

Het ontwerp is dan ook geheel eigen evenals het log, gebaseerd op Voorthuizen. Door de jaren lange ervaring is deze website spoedig tot stand gekomen.

Maisdoolhof Voorthuizen

CVA Informatica Opleidingen

De website van CVA bestond al vele jaren. Door het achterliggende verouderde CMS is Sebto gevraagd een nieuwe website te ontwerpen die er fris uitzag, werkt op mobiele devices en met alle werkende automatisch in en export. Door diverse redenen heeft het bijna een jaar geduurd, maar het resultaat mag er zijn.

CVA Informatica Opleidingen

Kweekvijver voor nieuw talent

Als aanvulling op de Balletschool is er een speciale website opgezet om nieuw talent aan te boren.

De site moest qua opzet het zelfde zijn als de balletschool, enkel in de kleuren blauw. Technisch gezien is het 1 site, die er anders uitziet op basis van de domeinnaam.

Kweekvijver voor nieuw talent

J.W Accountants

J.W Accountants is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Nijkerk. Om direct het nieuwe bedrijf goed te starten is er een website gebouwd in de gewenste huisstijl.

Verschillende eisen zoals een terugbel formulier, online in kunnen loggen in het boekhoudprogramma en het zelf aan kunnen passen van teksten waren de basis voor deze site.

J.W. Accountants Nijkerk

Henk Meerstadt - Tekst en Fotografie

Henk Meerstadt wilde graag een vernieuwde website waar tevens zijn prachtige foto's goed op overkomen. De combinatie van tekstschrijver en fotograaf moet duidelijk naar voren komen.

Zijn idee van de website was dat deze donker moest zijn, maar wel opvallend. Door de combinatie met licht blauw is zijn wens werkelijkheid geworden en zijn nieuwe site online vol trots opgeleverd.

Henk Meerstadt - Tekst en Fotografie

Spoor3barneveld - Centrum voor cultuur en sport

Het pand dat bekend stond van een sportschool, gelegen naast de twee sporen die Barneveld Centrum inrijden is sinds 1 september Spoor 3 gehuisvest. Dit centrum voor cultuur en sport heeft verschillende zalen te huur.

Het ontwerp van het logo was basis voor de website. Die kleuren en hoofd lettertype moest worden gecombineerd met moderne techniek. Door nauw overleg zijn we tot de snelle realisatie en doelstelling gekomen die de website nu weerspiegeld.

Spoor 3 Barneveld.nl

Oostdam Modestoffen

De al bestaande flash website van Oostdam Johomtex was niet zichtbaar op telefoons en tablet. Ook bestond de site uit veel oude gegevens en incorrecte informatie omdat de huidige website lastig aan te passen is.

Tijd voor vernieuwing. Ik het zelfde concept is er een nieuwe website ontwikkelt met een klein CMS functionaliteit.
Hiermee is het eenvoudig om nieuwe teksten en pagina's toe te voegen, te wijzigen of zelfs te verwijderen.

Oostdam Modestoffen

Allround Elektro Montage en oplossen technische storingen

Als verrassing gaf de vriendin van Frank, een website cadeau nu hij eindelijk voor zichzelf ging beginnen. De website moest een fris uiterlijk hebben en uitstralen waar Frank en Allround Elektro voor staan: duurzaamheid.

De vele soorten LED spots zijn hier een goed voorbeeld van!

Allround-elektro te Ermelo

Mentoria - bureau voor profesioneel mentorschap

De website van Mentoria was in 2007 één van de eerste websites die ik gemaakt had. Het was daarom na bijna 9 jaar tijd ook hard nodig voor een upgrade. De stijl moest modern maar klassiek zijn en voor zowel een desk-/laptop als tablet en telefoon goed zichtbaar zonder te vergroten. Daarom deze nieuwe responsive website. Ook de huisstijl van o.a. de de visitekaartjes en het briefpapier is een metamorfose ondergaan en is weer lekker eigentijds.

Mentoria - bureau voor profesioneel mentorschap

Hout id interieurbouw - Erik Kleij

Hout-ID is een interieurbouwer die alles met duurzaam hout maakt. Of het nu meubels, keukens of inbouwkasten zijn, voor iedereen is maatwerk mogelijk.

De website moest natuurlijk overkomen en de lichte kleuren (oranje en wit) van de huisstijl moesten de boventoon voeren. Een relatief simpele website wat op SEO gebaseerd is.

Hout id interieurbouw - Erik Kleij

Lunchroom Bij Ilse

De huisstijl van de grafisch ontwerper is doorgetrokken in deze dynamische website van een kleine maar knusse lunchroom in Barneveld.

Lunchen bij Ilse

Beautycenter La Belle

De website van Beautycenter La Belle was elders gehost waar de samenwerking minder soepel verliep. De domeinnaam is toen door Sebto verhuisd en middels een database dump is de bestaande layout omgebouwd naar de nieuwe PHP5 standaard die wij hanteren. Aan de buitenkant lijkt het vrijwel de zelfde gemoderniseerde website, aan de binnenkant zit er geheel nieuwe techniek achter.

Beautycenter La Belle

Try Out Dance - probeer diverse dansstylen in 10 lessen

Een bestaande klant van Sebto Online service heeft de handen ineen geslagen met een HipHop dansschool. Zo is ballet, moderne dans en hiphop gecombineerd in een samenwerkingsverband: Try Out Dance. De flyers waren al klaar en ook de website moest de zelfde huisstijl krijgen. Na de eerste opzet was iedereen direct enthousiast.

Try Out Dance - probeer diverse dansstylen in 10 lessen

Snackbar de Pitstop

Snackbar de pitstop wilde voornamelijk een website waar men kon zien wat ze konden bieden. Naast een snack zijn er ook menu's, compleet verzorgde barbecue partijen en bedrijfsavondmaaltijden te verkrijgen.

Middels de tweede domeinnaam snackbardepitstop.nl kunnen klanten direct de prijzen van de snacks vinden. De online bestelformulieren worden direct hieruit geladen, waardoor er altijd actuele prijzen zijn die op 1 enkele plaats aangepast dienen te worden.

Snackbar de Pitstop

Trudie de Haas Coatcing

Een coatcingspraktijk met vele flexibele mogelijkheden die niet in een hokje geplaatst wil worden. Vandaar de uitlopende lijnen en heldere teksten. De kleuren moesten positief, en dus kleurrijk zijn

Mooie functies zijn de wisselende spreuken en het bel-mij-terug formulier. Na het achterlaten van uw naam en nummer wordt er automatisch een sms en mail verzonden.

Trudie de Haas Coatcing Barneveld

Inhome Styling Oosterbeek

Deze jonge ondernemer bekijkt de crisis vanaf de andere kant. Door het huis net een andere kijk te geven verkoopt het beter en vooral sneller.

De website moest dit uitstralen. Ruimtelijk en geordend met klare taal. De bijpassende foto's vullen het geheel aan. Een goed doordachte website.

Inhome Styling Oosterbeek

Pro-Actief personeels- en beveiligingsdiensten

Voor de website van Pro-Actief werd Sebto Online Services gevraagd door SIT Internetdiensten B.V. om van een nieuw grafisch design een werkende website te maken. Dit was een enorme uitdaging deze binnen een week volledig werkend en naar wens van de klant op te leveren.

Maar uiteraard is dit met volle tevredenheid gelukt.

pro-actief.com

Balletschool Desiree Nillesen

De Balletschool had een prachtige site geheel gebouwd in flash. Leuk, maar niet meer uit de tijd van de tablet en smartphones. Tijd voor een restyle.

Door de menuknoppen te draaien geeft dit een nieuwe dimensie aan de site. Tevens zitten er enkele handigheden in waarmee leden kunnen zoeken in welke klas zij zitten en aan welke voorstellingen zij mee doen.

De Balletschool van Desiree Nillesen